Українцям варто готуватися до заморозків: перші прогнози на осінь

Українцям варто готуватися до заморозків: перші прогнози на осінь

Осінь 2023 року довго не радуватиме теплом. Тепла погода ще зберігатиметься у вересні, проте вже у жовтні буде суттєве похолодання. У цей осінній період, який вже наближається, варто бути готовими до ранніх заморозків.

Таким прогнозом погоди на осінь 2023 поділився народний синоптик Володимир Деркач, пише “Телеграф”. Він зазначив, що початок осені буде класичним. Помірне тепло змінюватиметься похолоданнями і буде два-три бабині літа.

Згідно з прогнозом народного синоптика, опадів у перші два місяці цієї осені буде більше, ніж зазвичай. А на початку листопада уже почнуться неприємні “сюрпризи” – буде сильне похолодання. Зимова погода цього року почнеться досить рано.

Погода у вересні 2023

Народний синоптик прогнозує, що у перші дні вересня нас ще буде радувати літнє тепло. Але за кілька днів різко похолодає, почнуться опади і сильні пориви вітру. Така погана погода триматиметься недовго, і вже у другій половині першої декади вересня знову потеплішає і не буде опадів. Так почнеться перше бабине літо, яке буде досить коротким.

У другій декаді вересня знову похолодає і будуть лити дощі. Друге бабине літо прийде під завісу другої декади вересня – тоді потепліє і на короткий проміжок часу встановиться гарна погода.

Заключна, третя декада вересня ще буде теплою. Але температуру повітря трохи збиватимуть дощі.

Читайте також  “Ракові клітини з’їли за три дні”: 19-річний Володимир помер від страшної хвороби

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело