Увірветься справжня холодрига: в Україні похолодає до +18

Увірветься справжня холодрига: в Україні похолодає до +18

В деяких областях України будуть сильні дощі з грозою. Найспекотніше буде на сході країни.

Погода в Україні 8 серпня раптово стане прохолодною. Однак у деяких областях збережуться спекотні температури повітря. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Харківській, Донецькій областях та Криму буде настільки спекотно, що синоптики оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Погода на 8 серпня
8 серпня в Україні буде мінлива хмарність. У західних, більшості центральних областях, а також в Житомирській та Одеській областях буде короткочасний дощ. Синоптики попереджають про те, що у цей день можливі грози. На території інших регіонів опади не очікують.

“Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с. Температура вночі 12-17°, вдень 21-26°, у західних областях 17-22°; на південному-сході та сході країни вночі 18-23°, вдень 27 -32°”, – йдеться у повідомленні.

Температура опуститься до +18
За даними meteoprog, 8 серпня температура в Україні опуститься до 18 градусів тепла. Найхолодніше в цей день буде на території Львівської області. Водночас сонце розжарить Луганську та Донецьку області аж до 35 градусів тепла, що робить їх найгарячішими регіонами.

Читайте також  Україну розділять на 4 "зони" з 1 серпня через COVID-19: що означає кожна

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело