“Жорсткий квадрат Венери та Урана”: астролог Росс попередив людей про неймовірно складний серпень

“Жорсткий квадрат Венери та Урана”: астролог Росс попередив людей про неймовірно складний серпень

Як каже астролог Влад Росс, досить небезпечні періоди будуть з 8 по 10 серпня і 22 серпня ‒ через квадрати Венери (спершу до урану, потім до Юпітера).

Серпень 2023 року буде вкрай складним місяцем. Зірки обіцяють, що він буде рясніти непростими ситуаціями. Про це астролог Влад Росс розповів Главреду у своєму свіжому прогнозі.

“Складні дати Місяця – 23 і 24 серпня. У ці дні чекайте катастроф, в тому числі техногенних. Можливі складні ситуації на Запорізькій АЕС. Це дуже небезпечний період. 21-25 серпня, коли Меркурій буде статичний, нас чекає низка гальмувань і невдач. Я б рекомендував абсолютно всім знакам Зодіаку не робити важливих дій і кроків в 20-х числах місяця. Поблизу 22 серпня буде напружений транзит Марса і Нептуна. Нептун символізує все, що пов’язано із зараженням території і газами. Період 20-25 серпня небезпечний різними техногенними катастрофами і складними агресивними ситуаціями. Нептун пов’язаний з емоціями, психологією, Марс – з агресією і активністю. Тому в цей час можуть бути великі розбіжності, особливо якщо ви нап’єтеся, і у вас буде алкогольний делірій (біла гарячка, – Главред), а в такому стані ви можете навіть вбити найближчу людину. Тому зловживати алкоголем, особливо поблизу Дня Незалежності України, точно не варто”, ‒ сказав він.

Як говорить Росс, досить небезпечні періоди будуть з 8 по 10 серпня і 22 серпня ‒ через квадрати Венери (спершу до урану, потім до Юпітера).

“Також буде жорсткий квадрат Венери і Урана 9 серпня, який може принести неприємні несподіванки і невдалі збігу обставин. Тому 8-10 серпня-найгірший період для грошових справ. У ці дні чоловіків також можуть пограбувати коханки. Венера в квадраті до Юпітера буде 22 серпня. У цей час буде дуже багато очікувань, які навряд чи виправдаються, особливо пов’язані з грошима. Краще в цей період не ризикувати грошима і не підписувати ніяких важливих фінансових контрактів”, ‒ сказав астролог.

Читайте також  ВООЗ попереджає: другий рік пандемії буде смертельнішим, ніж 2020-й

Росс радить у серпні 2023 року людям займатися роботою над помилками минулого, а нові проекти не запускати.

“У серпні 2023 року рекомендується: звертатися до минулого і аналізувати його; консультуватися з астрологом або психологом; виправляти помилки; повертатися до старих тем в роботі і особистому житті, відновлювати відносини зі старими діловими партнерами і людьми, з яким раніше були близькі; розбиратися з проблемами у відносинах, які тягнуться з минулого; наводити порядок, проводити ревізію; виробляти нові рішення під впливом старого досвіду; роздавати всі свої борги, після чого до вас просто повалять гроші. У серпні ‒ 2023 не рекомендується: реєструвати шлюб; підписувати нові важливі партнерські домовленості; знайомитися і починати нові любовні стосунки; ризикувати фінансами в будь-якій сфері, особливо 8-10 серпня; складати важливі звіти і робити розрахунки; приймати важливі рішення щодо зовнішності, особливо пластичних операцій”, – підсумував він.

Хто такий Влад Росс
Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело