Користувався її беззахисним станом та жорстоко катував: 14-річну дівчину бив та ґвалтував рідний батько

У Клішківцях Хотинського району Чернівецької області днями затримали збоченця, який мінімум 7 разів зґвалтував власну дочку.

Дитині не виповнилося і 14-ти років. За словами дівчинки, батько уперше напав на неї у кінці липня. Увечері він увійшов до ванни, де знаходилася дитина. Ґвалтівник погрожував убити дочку, бив по різних частинах тіла. Потім зґвалтував, позбавивши цнотливості.

Дівчинка наважилася розповісти матері про те, що відбувається через 3 тижні після останнього зґвалтування. Тоді батько не лише вступив в сексуальний зв’язок з дочкою, але і боляче бив її головою об батарею.

Медики знайшли підтвердження словам дитини і насильника затримали. Підозрюваний не став відпиратися, підтвердивши, що вступав з дочкою в статевий зв’язок проти її волі. За скоєне йому загрожує 15 років в’язниці. В сім’ї, де відбувалися шокуючі події, виховується дві дитини – у потерпілої дівчинки є братик.

Варто нагадати, що раніше на Київщині 45-річний чоловік ґвалтував своїх 2 доньок 14 і 15 років і знімав з ними порно, яким торгував у Даркнеті. Окрім цього, чоловік продавав дівчат як повій українцям та іноземцям.

Читайте також  На Київщині чоловік згвалтував, а потім побив 2-річного хлопчика: дитина померла від шоку

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -