Екстрасенс назвав точний місяць, коли окупанти тікатимуть стрімголов

Екстрасенс назвав точний місяць, коли окупанти тікатимуть стрімголов

Екстрасенс Роман Шептицький розповів, що в серпні ЗСУ поженуть окупантів з багатьох населених пунктів. За його словами, контрнаступ триватиме і він буде вельми вдалим.

Так, вже в кінці літа українські захисники можуть звільнити Запорізьку область і убезпечити АЕС. Разом з тим вони виженуть ворога з ряду міст – Маріуполя, Бердянська, Мелітополя та лівобережжя Херсонщини.

Також карти Таро показують “бавовну” в Криму, черговий підрив Кримського мосту. Більш того, в серпні може бути кілька обмінів полоненими.

“Однак найскладнішими залишатимуться такі напрямки, як Куп’янське, Сватове, Кремінна. Зараз там загострення. Вороги можуть підтягувати свої резерви і намагатися пробиватися. Однак у нас є великий шанс утримати ці міста і відбити атаки”, – говорить екстрасенс.

Шептицький додав, що до 12 серпня всім варто бути обережними, тому що поки немає міст, які були б захищені на всі 100 відсотків.

“В цілому Росія буде біснуватися до 12 серпня, тому не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Ховайтеся в укриттях, щоб врятувати собі життя”, – додав експерт в інтерв’ю УНІАН.

Читайте також  Рухаються у правильному напрямку: астролог передбачила розгромні перемоги ЗСУ у листопаді 2022 року

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело