На Україну насувається антициклон: синоптик Діденко попередила, якою буде погода в неділю 23 липня

На Україну насувається антициклон: синоптик Діденко попередила, якою буде погода в неділю 23 липня

Яким регіонам приготуватися

В Україні очікуються зміни погодних умов
На нашу країну насувається холодний атмосферний фронт, що призведе до дощів та похолодання. Однак ці явища не охоплюють усі території одночасно. Про це повідомила у своєму Фейсбуці синоптик Наталія Діденко.

Так, фронт рухається у східному напрямку, тому східні регіони, включаючи Крим, Приазов’я та схід України, поки що залишаються сухими та навіть спекотними.

Прогнози погоди показують, що дощі можуть припинитися у Києві у другій половині дня. Наступного дня, в неділю, більша частина України очікує на ідеальну погоду, завдяки антициклону Hermiona.

“23 липня очікується суха погода з комфортною температурою повітря в діапазоні +24°C до +29°C, на півдні країни до +30°C. Деякі регіони, такі як південний схід України, Донбас та Луганщина, можуть зазнати невеликих дощів з грозами”, – наголосила синоптик.

За її даними, у Києві також очікується хороша погода без опадів та температурою до +25°C.

Під час планування активного відпочинку Діденко рекомендує врахувати стан взуття, щоб уникнути неприємних сюрпризів після дощів. Також варто бути уважними до стрибків атмосферного тиску та підготуватися до них.

Читайте також  Небезпека! На Україну насувається снігова буря. Синоптики попереджають про погіршення погоди

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело