Дуже несподіваний фінал: Путін уже не може керувати Росією. Що відбувається у Кремлі

Дуже несподіваний фінал: Путін уже не може керувати Росією. Що відбувається у Кремлі

Недовіра російського тирана може його ж і занапастити

Російський самодержець Володимир Путін має великий страх перед повстанням, однак він мимоволі підштовхує коло своїх довірених осіб до такого курсу. Одна з його вразливих сторін відгукнеться йому нещадно – недовіра.

Про це пишт “glavred”

Якщо всередині країни-терористки РФ спалахне внутрішній конфлікт, росіяни не згуртуються на захист свого тирана. Саме це одкровення зробив Марат Гельман, який є російським політтехнологом та публіцистом.

«Заколот Пригожина показав, що якщо почнеться громадянська війна, російське населення не захищатиме Путіна. Воно інфантильне, і війна йому вже набридла», – заявив публіцист.

Спеціаліст стверджував, що підозрілість Путіна може бути його слабким місцем. У своїх спробах запобігти неминучому бунту Путін затримує нелояльні елементи. Так, це просто переносить незворотне, за словами пілотолога.

“І атмосфера всередині номенклатури загостриться настільки, що будь-хто, хто порве на собі сорочку, зможе запустити бунт”, – продовжив політолог із РФ.

На думку Гельмана, те, що може назрівати зсередини РФ, це не обов’язково громадянська війна, а скоріше потужна диверсія.

“Вся надія на Путіна – підозрілість і недовіра до свого оточення мають зіграти з ним злий жарт. репресії Сталіна починалися так само”, – наголосив Марат Гельман.

Читайте також  У Путіна розповіли, що буде з Україною, якщо вона поверне Крим. Маразм міцнішав

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело