Корона з голови не впаде! Зеленський прокоментував свою розмову з Путіним

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у нього “не спаде корона”, якщо він обговорить з Москвою звільнення затриманих Росією моряків. Про це він сказав на зустрічі з матерями моряків в Кривому Розі.

Зеленський пояснив матерям свій дзвінок в Кремль і розмову з президентом Росії Володимиром Путіним тим, що заради полегшення долі затриманих він готовий на багато що. Як підкреслив український лідер, звільнення моряків було центральною темою бесіди з Путіним.

“Ми зараз грунтовно ведемо це питання, щоб забрати наших [моряків – прим.ред.]. У мене корона з голови не спаде, тому що життя хлопців – найголовніше. Моїм головним запитанням до нього [Путіна – прим.ред] було: чи готові чи вони віддати їх. Віддайте нам всіх наших “, – сказав президент.

На зустрічі з матерями Зеленський також зазначив, що має намір реалізовувати свої обіцянки в будь-якому форматі – в “мінському, нормандському і інших”.

Нагадаємо, 8 липня Володимир Зеленський у відеозверненні запропонував Володимиру Путіну провести переговори з лідерами країн Нормандського формату, включаючи Терезу Мей і Дональда Трампа.

Читайте також  У столиці на квартирі жінка місяць ховала трyп матері, проживачи в ній разом з 9-річною донькою

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -