“Долар перетнув червону межу, ніхто не чекав на таку ситуацію”: експерти про те, чи слід українцям мчати терміново в обмінники

“Долар перетнув червону межу, ніхто не чекав на таку ситуацію”: експерти про те, чи слід українцям мчати терміново в обмінники

Американський долар зафіксував новий мінімум на ринку. Ця валюта різко слабшає другий день поспіль.

Останні зміни на ринку для долара США

Як інформує “24”, у п’ятницю, 14 липня, котирування Індексу долара США торгувалися на рівні 99,81. Цей індикатор наразі демонструє позитивну динаміку, зрісши на 0,05%, інформує портал Yahoo!Finance. Проте індекс опустився нижче позначки на рівні 100 у рамках цієї сесії. Загалом індекс коливається в діапазоні від 99,58 до 99,97.

Ключові зміни Індексу долара США за останній рік:

Пікове значення для індексу зафіксували на рівні 114,78. Це стало піковим рівнем для цього індикатора за 20 років;

Мінімально індекс торгувався на рівні 99,58, повідомляє CNBC. На сайті також вказано, що це новий найслабший рівень за 52 тижні.

Що впливає на американський долар

Знецінення долара США триває. Цього разу валюта під час торгів коливалася на рівні мінімального значення за 15 місяців. Ба більше, Індекс долара США зафіксував найслабший результат за тиждень з листопада, впавши на 2,4%. Нагадаємо, що минула торгова сесія була для долара найгіршою за 5 місяців.

Читайте також  Українцям розповіли, які права можуть врятувати неплатників аліментів: покваптеся не втратити виплати

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело