Кінець війни в Україні: Буданов назвав чіткі терміни, коли ЗСУ очистить нашу землю від орків

Кінець війни в Україні: Буданов назвав чіткі терміни, коли ЗСУ очистить нашу землю від орків

Подробиці
Буданов спрогнозував, коли ЗСУ зможуть вигнати з України ворога
Глава української розвідки Кирило Буданов дав чергове інтерв’ю, в якому поділився, коли на території України не залишиться жодного російського окупанта, пише thedrive.com.

На запитання журналіста, чи вважає голова ГУР Міноборони України, як і раніше, Україні вдасться до кінця року деокупувати всі українські території, у відповідь Буданов заявив, що позиція України залишається незмінною – нам у будь-якому випадку вдасться вийти на адміністративні кордони України на 1991 рік.

Він додав, що військове керівництво України та наші захисники зроблять усе можливе, щоб це сталося вже цього року.

На питання, чи є якісь гарантії того, що після нашої перемоги росія знову не нападе, Буданов зазначив, що такі гарантії може дати тільки Бог.

Глава української розвідки не сумнівається у тому, що у цій наступальній операції ЗСУ досягнуть певного успіху.

Буданов вважає, що країна-агресор з технічного боку підготувала все для організації техногенної катастрофи на Запорізькій АЕС і швидше за все підірве ставок, що охолоджує.

Окрім цього, збираються пошкодити зв’язок у системі, що згодом спричинить цю технологічну катастрофу, яку ніхто не зможе зупинити чи пом’якшити.

В українській розвідці мають інформацію, що до 5 липня російські військові та працівники ЗАЕС отримали наказ залишити станцію. За даними, деякі керівники підрозділів уже виїхали до окупованого Криму.

Також повідомляється, що у місті-супутнику Енергодарі також поступово зменшується кількість військових патрулів. У розвідці додали, що співробітникам, що залишилися, дали вказівку у разі аварії на ЗАЕС звинувачувати в цьому Україну.

Читайте також  Кінець війни в Україні: пролунала рокова дата, від неї ком до горла підступає

У зв’язку з високою загрозою аварії на ЗАЕС 29 червня у Запорізькій, Дніпропетровській та Херсонській областях відбулося масштабне навчання для швидкого реагування всіх екстрених служб у разі аварії.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело