Йде підготовка до нової масованої атаки по Україні: Гуменюк попередила про підлі плани окупантів

Йде підготовка до нової масованої атаки по Україні: Гуменюк попередила про підлі плани окупантів

Ворог готується завдати нових ударів по нашій країні

Російська армія веде підготовку до нової масованої атаки на Україну
Після серії інтенсивних атак Росія призупинила свої тактичні дії в Україні. Проте наявність розвідувальних операцій із боку російських окупантів свідчить про те, що підготовка до відновлення масованих обстрілів вже ведеться. На цьому наголосила начальник пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

Як зазначила Гуменюк, сьогодні всі відчули нічний спокій, що настав, і помітно знижену активність ворожих сил, що виявляється в малій кількості сирен і дій. Це пов’язано з тим, що після серії масованих атак окупанти прийняли тактичну паузу, щоб переосмислити свої подальші дії та перепланувати свої тактичні кроки.

“Потужності у них ще є. Запаси вони поповнили, у тому числі й дронові. І це каже, що масовані нічні атаки будуть повторюватися. Але присипати пильність, що це буде тільки вночі не можна. Ми повинні бути напоготові. Ворог підступний і шукатиме себе перемог там, де може їх хоча б інсценувати”, – зазначила речник Сил оборони.

“Це 7 кораблів у Чорному та 1 в Азовському морі. Вони викривають надводну обстановку та займаються розвідкою. А це говорить про те, що, швидше за все, готують наступний удар”, – наголосила вона.

Згідно з висловлюванням спікера, на цей час корабельне угруповання ворога в Чорному морі є “скромним” порівняно з тим, яке вони зазвичай розгортали.

За словами Гуменюк, зараз на бойовому чергуванні в чорному морі ворожих ракетоносіїв немає, але достатньо 2-3 години, щоб вони повернулися та були готові завдати удару.

Читайте також  Путін висловився про закінчення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело