“До кінця року”: Сотник розповів, коли закінчиться війна в Україні

“До кінця року”: Сотник розповів, коли закінчиться війна в Україні

На думку Олександра Сотника гаряча фаза війни може закінчитися вже до кінця цього року.

Кривава війна в Україні, яку розв’язав російський диктатор Володимир Путін, закінчиться поразкою Росії. В інтерв’ю Главреду головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник і публіцист Олександр Сотник назвав сценарій, за яким ця війна може закінчитися.

Він переконаний, що гаряча фаза війни закінчиться до кінця 2023 року.

“Новинний фон і інформаційна картина світу, за якими я стежу, підказують мені, що все може закінчитися до кінця цього року”, – сказав Сотник.

Водночас поки що неможливо спрогнозувати, як саме розвиватимуться події на фронті.

“Як буде далі і які сюжетні повороти нас чекають – питання вже не до мене. Матінка історія розумніша за нас”, – додав Сотник.

Контрнаступ ВСУ
В Американському інституті вивчення війни раніше поділилися своєю оцінкою щодо наступальних операцій армії України. Як вважають аналітики, ВСУ просунулися мінімум на трьох ділянках. Окупанти Росії перекидають війська з Лівобережжя Херсонщини на запорізький і Бахмутський напрямки.

Заступник Міністра оборони Ганна Маляр заявила, що війська України наступають на півдні, йдуть важкі бої. Російські окупанти, у свою чергу, наступають на Куп’янському та Лиманському напрямках.

У Міністерстві оборони США вважають, що Україну чекають важкі бої. Військам знадобиться час для звільнення своїх територій. При цьому у Пентагоні прогнозують успіх українських військ.

Читайте також  Астрологиня розповіла, коли закінчиться війна

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело