Екстрасенс Роман Шептицький: Окупанти вже отримали наказ підірвати Запорізьку АЕС

Екстрасенс Роман Шептицький: Окупанти вже отримали наказ підірвати Запорізьку АЕС

Екстрасенс Роман Шептицький в інтерв’ю УНІАН розповів, що чекає на Україну найближчим часом, яка небезпека над нами нависла, які перемоги будуть у ЗСУ, та коли окупанти почнуть відступати.

Романе, що чекає на Україну в кінці червня? Які події відбуватимуться на фронті?

З 21 червня на нас чекають енергетичні зміни у підсиленні боротьби з ворогом. Після підриву Каховської ГЕС відбулося звільнення лугу. Я називаю це пробудженням великої сили наших предків, яка буде ще більше нам допомагати долати ворога. Саме з цим буде пов’язана низка наших маленьких перемог, яка вестиме нас до великих.

Також до кінця червня варто остерігатися нічних масованих атак ракетами і шахедами. Під загрозою вся Україна, особливо ті міста, де є об’єкти критичної і промислової інфраструкутри, військові частини та інше. Також можуть бути зруйновані мости, дамби і т.д. на окупованих територіях. Тобто те, що наразі контролює ворог, він може знищити.

Ви сказали, що у нас будуть певні перемоги. Які саме?

Протягом липня Україна отримає світову підтримку, продовжиться курс Євроінтеграції и НАТО. Ми отримаємо нові можливості та матимемо ще більше шляхів і шансів подолати ворогів. Крім того, розвиватиметься контрнаступ та повертатимуться окуповані території під котроль України – Крим, Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь, Донецька і Луганська області. Тобто ми повернемо свою цілісність.

Однак все одно прошу не нехтувати сигналами повітряної тривоги, бо разом з нашими перемогами є і загроза. Путін може застосувати тактичну ядерну зброю.

Тобто ми можемо сказати, що окупанти починають відступати з наших територій?

На деяких напрямках вони робитимуть жест доброї волі, оскільки наші ЗСУ їх просто розбивають. Мова йде про Василівку, Пологи, Токмак, Бахмут, Авдіівку, Сватове, Кремінну, лівобережжя Херсонщини та інші окуповані регіони. Наразі все йде за планом.

Читайте також  А він точно живий? Путін не проводитиме щорічну "пряму лінію" в червні

Скоро всі окуповані міста повернуться до складу України та згодом їх будуть відновлювати.

Останнім часом Путін посилив обстріли Києва. Що чекає на столицю?

Київ – це місто, де ухвалюється дуже багато рішень у військовому плані, економічному, політичному. Тому він є точкою подразнення для росіян. У зв’язку з цим протягом червня і липня у столиці спокійно не буде. Загроза є, і не тільки для Києва. Однак ми все одно переможемо все те гадство. Ми сильні, єдині, тому іншого варіанту як перемогти у нас немає.

Нещодавно окупанти спричинили в Україні катастрофу, підірвавши Каховську ГЕС. Здається, вони не збираються зупинятися. Чи варто нам переживати за ще якісь надважливі об’єкти?

Так, зараз наростає загроза для Запорізької АЕС. Карти показують, що окупанти вже отримали наказ підірвати її. Однак вони бояться його виконати. Молюся, щоб нашим воїнам вдалося вигнати звідти ворогів та зберегти нашу АЕС. Наразі це дуже важливе питання, від якого залежитиме наше майбутнє. Тобто як тільки ми звідти виженемо окупантів, загроз для нашої країни і жителів стане набагато менше.

Чи може бути таке, що українцям знову доведеться жити у метро, бомбосховищах, укриттях, підвалах?

Такий страшний сценарій, який був на початку повномасштабного російського вторгнення, поки не читається по картах. Таких глобальних обстрілів не буде, у тому числі у Києві, бо він зараз більш захищений. Але у будь-якому випадку я рекомендую всім українцям знайти найближчі до себе бомбосховища та укриття і не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Коли закінчиться масовий терор нашої країни?

Терор, на жаль, не закінчиться. Ворога ми виженемо, але не варто сподіватися, що Росія залишить нас у спокої.

Читайте також  Переломний момент настав: ЗСУ виходять на Харківщині до державного кордону

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело