Таролог Людмила Хомутовська розкриває майбутнє України: Зміна зарплат та мовні закони

Таролог Людмила Хомутовська розкриває майбутнє України: Зміна зарплат та мовні закони

Щодо голоду Хомутовська однозначно відповідає, що його в Україні точно не буде.

В інформаційному потоці все частіше з’являються новини, які не завжди тішать українців. І навіть розсудливий Буданов уже не такий заспокійливий.

Що насправді відбувається в Україні, які успіхи на військовому фронті і чого чекати всім нам у найближчому майбутньому?

На ці запитання спробувала відповісти тарологиня Людмила Хомутовська. Ведучий зазначив, що зараз багато мешканців нашої країни переходять українською мовою і йому стало цікаво, що буде після війни з цим питанням.

“У нас будуть прийняті закони з мови, вимоги… І якщо людина захоче працювати в Україні, то буде обов’язкове вивчення…

Навіть будуть різні рівні мови… Тож ті, хто хоче жити в Україні, доведеться миритися з тим, що треба вчити і знати мову”, – однозначно відповіла Людмила.

Також тарологиня закцентувала увагу на тому, що будуть зміни у зарплатах та пенсіях. Вони поступово прирівнюватимуться до європейських, але це не відбудеться в один момент. “Це не буде ні під час, ні після війни… Це тривалий час… Перші зміни ми відчуємо через 3-4 роки…

Це буде вже в межах норми, нормальний рівень життя, коли люди зможуть безбідно жити і щось собі дозволяти”. Щодо голоду Хомутовська однозначно відповідає, що його в Україні точно не буде. Людмила впевнена, що влада наведе порядок у судовій системі. Багатьох посадять у в’язницю.

Тому ведучий поставив логічне питання – це буде за Зеленського чи це буде інша команда. “Питання підзакрили… Карти дали “Місяць”… Вона каже, що якщо все піде за законом, то ця влада залишиться… У просторі ще немає майбутнього, яке створилося, і я не можу відповісти на це питання, бо ще багато чого не сталося”.

Читайте також  Одружуватися варто тільки тоді, коли це не потрібно

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело