Астролог розповів чи стане останнім для путіна літо 2023 та коли ЗСУ вдасться розбити Кримський міст

Астролог розповів чи стане останнім для путіна літо 2023 та коли ЗСУ вдасться розбити Кримський міст

Літо для окупантів буде невдалим

Вже півтора роки усі українці об’єднані мрією та бажанням не тільки перемоги України, а й смерті президенту країни-агресора володимиру путіну. Астролог порадував українців приємною звісткою.

Відомий український астролог Влад Росс назвав дати у які окупантів чекають найбільші військові невдачі цього літа, а також коли в країні-агресора можуть бути катастрофи.

В інтерв’ю “Главреду” Росс розповів про те, що є ймовірність того, що російський диктатор путіна може померти вже цього літа.

“Серпень, особливо 9-24 числа, буде дуже загрозливим. У цей час усі зрозуміють, що Путін програв війну остаточно і безповоротно. Можливо, його вже не буде серед живих до цього моменту. Для Росії серпень буде катастрофічним, перш за все, в економічному сенсі: буде обвал рубля, крах економіки, і всі побачать, що “король – голий”. Також у серпні після застосування якихось “вундервафлей” або тактичної ядерної зброї, яка так і не зможе вдарити в ціль, закінчиться епоха путінізму. Загалом Путін остаточно обгадиться в серпні-вересні”, — зазначив астролог.

Влад додає що 12-14 червня може бути зруйновано Кримський міст.

Астролог припускає що за літо ЗСУ розіб’ють всі склади з боєприпасами на незаконно анексованому півострові.

Читайте також  "Буде загострення, "орди" стає більше": РФ націлилася на один напрям в Україні – українська розвідка

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело