Синоптик Діденко потішила українців прогнозом на вихідні, але є “нюанс”

Синоптик Діденко потішила українців прогнозом на вихідні, але є “нюанс”

Вона прогнозує подекуди в Україні дощі та грози та можливе посилення вітру.

Найближчими вихідними у більшості областей країни очікується суха та доволі тепла погода, проте не обійдеться без дощів та вітру. Про це попереджає синоптик Наталка Діденко.

За її даними, атмосферний фронт спричинить у суботу дощі та грози у західних областях. Також місцями опади очікуються на сході України та на Дніпропетровщині.

“Дощі супроводжуватимуться часом грозами, при грозах може рвонути вітер”, – попередила вона.

У неділю, за прогнозом синоптика, дощі втримаються на заході України, на сході пройдуть лише на Донеччині, а ще капатиме на півдні та у Криму. На решті території нашої країни 17-18 червня очікується суха погода.

“Температура повітря відповідатиме сезону – дуже тепло чи й спекотно. Впродовж дня передбачається +25…+30 градусів, на заході повітря свіже, +19…+24 градуси”, – прогнозує Наталка Діденко.

У Києві, за її даними, субота та неділя будуть сонячними, сухими та гарячими, +27…+29 градусів.

Яка погода буде в Україні найближчими днями – прогноз
Начальник Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталій Постригань прогнозує, що на вихідних та на початку наступного тижня в Україні очікується літня спокійна погода з високими денними градусами, але на заході та сході будуть зливові дощі. За його даними, зміна погоди відбудеться у середу, 21 червня.

Читайте також  У дитячому садку на Волині − спалах коронавірусної інфекції

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело