Ось це поворот: Китай уже знайшов заміну Путіну. Названо несподіване прізвище

Ось це поворот: Китай уже знайшов заміну Путіну. Названо несподіване прізвище

Китай відкрив кастинг на роль наступника Путіна

Про те, що Путін “важко хворий”, що в нього нібито остання стадія раку та хвороба Паркінсона і це пояснює тремор ніг та мимовільну дефекацію, у суспільстві говорять уже давно. А в останні кілька місяців Путін взагалі схуд на вісім кілограм, чим стривожив не лише своє оточення, а й підштовхує світових лідерів до певних дій. Наприклад, багато що вказує на те, що Китай уже почав кастинг на наступника президента РФ.

Так, політолог Володимир Фесенко нещодавно заявив, що однією з цілей європейського турне спеціального представника Китаю у справах Євразії Лі Хуея може бути зондування ситуації в регіоні. За словами експерта, він дивиться, хто може бути спадкоємцем Путіна.

Крім того, мало хто звернув увагу, що під час останнього візиту китайського лідера до Москви чималий інтерес викликало особливу увагу Сі Цзінпіна до російського прем’єра Михайла Мішустіна. Глава уряду РФ навіть отримав особисте запрошення від лідера КНР відвідати Пекін із офіційним візитом.

Виходячи з усього цього, Володимир Фесенко вважає, що саме Мішустін має замінити Путіна на посаді.

“Це технократ, Китай це влаштовує. Це людина, яка не має великого впливу в путінському оточенні”, – наголосив експерт у коментарі Каналу 24.

“Фактично Китай стає опікуном Центральної Азії замість Росії. Росія відходить на другий план. По Росії активно працюватимуть. Білорусь теж під впливом Китаю”, – стверджує він.

Турне китайського спецпредставника свідчить про зондаж ситуації в Європейському Союзі, а також цілеспрямовану гру в цьому регіоні.

Посилання:

Фесенко Володимир (8 листопада 1958 року, Лозова, Харківська область) – український політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень “Пента”. Лауреат премії “Celebrity Awards 2020” у номінації “Політолог року”.

Читайте також  Татова копія: Микола Тищенко показав синочка Давида (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело