“Переможний тиждень квітня”: таролог Хомутовська розповіла, який буде тиждень із 17 по 23 квітня

“Переможний тиждень квітня”: таролог Хомутовська розповіла, який буде тиждень із 17 по 23 квітня

Відомий таролог Людмила Хомутовська розповіла, яким буле третій тиждень квітня 2023 року.
“17-20 квітня – це дні підйому, дні різних починань, які перетікають у щось більше. 17-18 квітня у нас був початок підйому – дії, які ми довго чекали, такі зміни можуть бути навіть вдома. Наприклад, якщо не могло щось вирішитись – починає вирішуватись, якщо не могли з кимось зустрітись – ця людина сама приїде. Це безкінечний рух і безкінечна дія, направлена на щось хороше – на успіх, на перемоги, на різні здобутки.

19 квітня простір дасть нам трошки відпочити від активного руху. Ми будемо знаходитись у гармонії або у стані спостереження над тим, що відбувається навколо нас.

Але прогноз на 20 квітня мені не подобається для України, адже тут випадає конфліктна карта. Тут можуть “відпрацюватися” як влучання, так і різні сутички на фронті. Це дуже активний період, це сутичка рівносильних конфліктних сторін. Також можу додати, що це все станеться вночі.

21 квітня – Девʼятка Жезлів. Це хороша карта, адже ми справились, відбились – ми молодці, всі труднощі позаду. Це не про те, що нам краще всіх, там будуть якісь поранення, але ми захистились. Ми розгрібаємо все, що відбулося, можливо ми плануємо якісь нові заходи, тому можна чекати хороших новин.

22 квітня будуть лише хороші новини, і радісні новини. Загалом говоритимуть про щось земне, вічне.

На 23 квітня у нас випадає карта Перемоги. Це карта здобутків, коли ми дуже довго рухались і пожинаємо плоди. Тут можуть бути різного роду здобутки, які ми отримаємо. Можливо це буде те, чого ми дуже довго чекали, можливо це той рух, про який ми думаємо і знаємо. Тобто це вже не процес очікування, як це було раніше, на той момент ми вже матимемо певні здобутки”, – розповіла Хомутовська.

Читайте також  Путін попередив про нові удари: "по цих об'єктах ми поки не стріляли..."

Людмила також розповіла, якою буде ключова хороша звістка цього періоду:

“Наступ, рух, повернення та бажання не чогось глобального, а повернення хоча б чогось. Ніби прохання дати нам крапельку надії, що наші люди повертаються. Це дуже важкі періоди, це періоди внутрішнього розчарування, тому важливо отримувати якісь добрі звістки”, – розповіла Людмила Хомутовська.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело