Україна проведе “повну мобілізацію” населення: спливла інформація із секретних документів, у 2023 все не закінчиться – WP

Україна проведе “повну мобілізацію” населення: спливла інформація із секретних документів, у 2023 все не закінчиться – WP

Оце так поворот
У злитих у Мережу документах говориться, як можуть розвиватися події у війні
Весь світ з нетерпінням чекає на неминучу перемогу України у війні з рашистськими терористами, проте експерти, схоже, налаштовані не надто оптимістично. Це спливає зі злитих у Мережу секретних документів, розповідає The Washington Post.

У США припускають, що війна рф проти України триватиме у 2024 році, і на той час жодна зі сторін не зможе здобути перемогу. У злитих документах йдеться, що навіть якщо ЗСУ вдасться відвоювати значну частину своєї території в окупантів, а також завдати русні серйозних втрат, то мирні переговори не почнуться.

У публікації сказано: “Переговори про припинення конфлікту малоймовірні протягом 2023 року за всіх розглянутих сценаріїв”.

Журналісти зазначають, що оцінка, заснована на ретельному вивченні США чисельності військ, озброєнь та спорядження кожної сторони, може надихнути критиків війни закликати країни світу наполягати на тому, щоб Київ та москва досягли врегулювання та поклали край конфлікту.

Щобільше, один із представників США заявив, що рішення про початок переговорів із рашистами залежить лише від президента України Володимира Зеленського.

Крім цього, в документі йдеться, що якщо рф завдасть значного удару по Україні та захопить нові території, то москва, швидше за все, “розмістить сили для досягнення подальших цілей, таких як зміна влади в Києві”.

З іншого боку, якщо перевагу матиме Україна, то ЗСУ, ймовірно, проведуть ризикованіші наступальні операції для отримання додаткових вигод. У відповідь очікується, що росія посилить якісь “нетрадиційні атаки”, хоча застосування ядерної зброї залишається малоймовірним.

Читайте також  У Генштабі назвали міста, де тривають найзапекліші бої

Є ще один варіант – якщо у боях складеться патова ситуація, це може призвести до того, що Україна оголосить “повну мобілізацію” свого населення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело