“3 роки війни: мольфарка розповіла про свій прогноз щодо Путіна та закінчення війни в Україні до 2026 року”

Коли в Україні закінчиться війна і Путін отримає вирок: мольфарка назвала рік

Мольфарка Олена Стеценко прогнозує, що війна РФ проти України закінчиться не скоро, а лише через три роки. Вона розповіла, як бачить завершення війни.

Про це Стеценко повідомила для YouTube-каналу “Мій світ”.

“Для мене це (завершення українсько-російської війни – “Апостроф”) означає припинення військових дій на території України, виведення України на межі 1991 року, це повернення Криму, повернення наших полонених, засудження керівництва Росії, зокрема Путіна та всіх його прихильників та надання їм справедливого вироку, також відшкодування коштів та майна, яке втратила Україна, повернення наших незаконно вивезених до Росії дітей”, – зазначила вона.

За прогнозами мольфарки, українці повернуться до спокійного та мирного життя, без ризику, що прилетить снаряд чи доведеться кудись їхати, лише у 2026 року.

“Тобто це об’ємний процес, який проходитиме близько трьох років. Але у 2026 році цей процес буде завершено, будуть розставлені всі крапки над і, також будуть досягнуті мирні домовленості та звільнені наші території”, – уточнила Стеценко.

Нагадаємо, відомий астролог Влад Росс розповів, що Україні найближчими місяцями варто чекати переломних подій у боротьбі з окупантами, війна наближається до кульмінації.

Читайте також  Карпатська мольфарка - про те, чи буде третя світова війна, і хто такий путін

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело