“Вже всі готові”: мольфарка розповіла про перемогу ЗСУ та розгром армії Путіна

“Вже всі готові”: мольфарка розповіла про перемогу ЗСУ та розгром армії Путіна

Мольфарка розповіла, чим закінчиться ще одна спроба настання Росії на Донбасі.

Ось уже кілька місяців російські пропагандисти говорять про те, що Росія вже розпочала велику наступальну операцію. Ще б пак, атаками, які зараз посилено йдуть на сході України, росіяни намагаються втягнути в ці бої якнайбільше українських підрозділів, щоб вони не мали можливості готуватися для участі в українському контрнаступі. Ось тільки за словами відомої мольфарки, наступ оккупантів захлинеться, а вже після нього розпочнеться контрнаступ ЗСУ.

Так, екстрасенс і мольфарка Олена Стеценко відповіла на запитання всіх українців, яким цікавить, яким буде контрнаступ ЗСУ на Донбасі. Про це пише ТСН.

За її словами, новий російський наступ, який, як попереджають у Білому домі, може відбутися найближчими тижнями, не буде надто великим. Натомість ЗСУ після цього перейдуть у контрнаступ.

“Ми знаємо, що російська армія вже виснажена, вона втратила дуже багато військової техніки, багато людського ресурсу. Цей наступ перетвориться для них на контрнаступ нашої української армії”, – зазначила вона.

За словами провидиці, до середини квітня ЗСУ отримають достатньо військової допомоги від західних партнерів для того, щоб перейти у наступ на ворога.

“Російські війська готують наступ по всій лінії, де зараз ведуться військові дії для того, щоб подивитися, де в українській армії слабкі місця, де можна прорватися. Але ми вже готові. Прорватися їм не вдасться, а ми навпаки підемо в контрнаступ” – прогнозує мольфарка.

Нагадаємо, що минулого року українська екстрасенс та мольфарка Олена Стеценко проводила магічний обряд на смерть російським солдатам та офіцерам в Україні. Обряд стосувався кожного солдата російської армії, який ґвалтував і грабував у Маріуполі, Бучі, Гостомелі, Бородянці та чия нога хоч раз ступала на українську землю.

Читайте також  "Злетів з котушок": Путін наказав підривати житлові будинки і школи в Росії, - генерал-майор

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело