Як чоловік “чудесно” розібрався з дружиною, яка “застукала” його з коханкою

Ця історія трапилася на Житомирщині в одному з райцентрів. Один мій знайомий переїхав туди по роботі (дружина залишилася в Житомирі). Як часто в таких випадках трапляється, він завів собі коханку, а добрі люди одразу розповіли все дружині. 

Мій знайомий, звичайно, всі звинувачення відкидав, а дружина завела собі “інформатора”, щоб їй сповістили, коли він приведе когось.

Отож, коли наступив момент Х, дружина сіла в машину і за 30 хв. була під дверима чоловіка і почала грюкати в двері та кричати, що вона знає, що він не один. Мій знайомий вирішив почекати. Але дружина невтомно грюкала хвилин сорок. Тоді він зрозумів, що так просто це не пройде і прийняв рішення, яке мало хто в такій ситуації міг би вигадати. Він подзвонив до свого знайомого – начальника міськвідділу міліції і попросив забрати дружину в “обез‘яннік”. Міліція приїхала, пов’язала дружину і відправила в КПЗ.

Мій знайомий витримав паузу в пару годин і прийшов її визволяти зі словами про те, що ж вона наробила – він мав з іншого кінця району терміново їхати в місто, а тепер з нього буде сміятися весь бомонд цього містечка.

Фінал. Дружина була щаслива, бо чоловік її визволив. Мій знайомий був щасливий, бо в районі всі його заповажали (історія обросла легендами). І головне, дружина надовго відмовилася від пошуків коханок.

Як на мене – це просто чудесний, голлівудський хеппі енд.

Читайте також  “А де нічний ЗАГС?”: Сніжана Єгорова втретє йде під вінець. Хто став жертвою?

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -