Відомий астролог назвала міста, які росіяни знищуватимуть у квітні

Астролог назвала міста, які росіяни знищуватимуть у квітні

Жителям цих населених пунктів не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги – це може коштувати їм здоров’я або навіть життя.

Відомий український астролог Яна Тимощук зробила прогноз щодо ситуації на фронті на найближчий час. В інтерв’ю УНІАН експерт-езотерик розповіла, що російські окупанти продовжать свої спроби нашкодити мирним українцям. Також вона назвала населені пункти, які будуть у квітні страждати найбільше:

“Поки я бачу, що країна-агресор продовжить обстрілювати наші міста. Дуже сильна активізація буде в Одесі та Одеській області. Далі ми будемо бачити обстріли окупованих міст. Я не бачу припинення вогню в Запоріжжі, Дніпрі, Харкові та Бахмуті. У Нікополь, наприклад, може прилетіти ракета абсолютно випадково”.

Яна Тимощук уточнила, що найближчим часом на перемир’я чекати не варто, оскільки росіяни будуть намагатися “мстити” і влаштовувати провокації через утиски їхніх релігійних діячів-пропагандистів в українських церквах.

Однак влітку можна буде говорити про контрнаступ. Як додала астролог, з початку червня для українських військових будуть максимально сприятливі умови для нанесення нищівних ударів по ворожій армії.

Читайте також  Польща вказала єдиний спосіб, як зупинити Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело