Пенсіонерам хочуть видати виплати з нагоди їхнього дня народження

Пенсіонерам хочуть видати виплати з нагоди їхнього дня народження

Пенсіонери отримують невеликі виплати, і будь-яка надбавка для них – за щастя

Більшість пенсіонерів України змушені існувати на мізерні виплати, які не дозволяють їм придбати навіть найнеобхідніші продукти.

Але завдяки новій ініціативі, яку було представлено мером Івано-Франківська Русланом Марцінківим, деякі пенсіонери можуть отримати разову грошову виплату на честь свого дня народження. Однак це не стосується лише жителів міста, а поширюється на всю область, а також на інвалідів І та ІІ групи. Докладніше про це інформує сайт “На Пенсії”.

Подати заявку на отримання цього подарунка можна у ЦНАП за місцем проживання або на сайті https://www.cnap.if.ua/. Для тих, хто хоче оформити заявку онлайн, необхідно зайти на сайт, вибрати категорію «Сервіси» та авторизуватися за допомогою BankID. Далі потрібно вибрати відповідний код послуги залежно від віку та статусу заявника.

Щоб отримати разову виплату до ЦНАПу, необхідно надати копію паспорта та ідентифікаційного коду, а також реквізити банківського рахунку, на які будуть перераховуватися кошти. Якщо звертається внутрішньо переміщена особа, потрібно надати копію довідки ВПО, а особам з інвалідністю копію довідки від медкомісії.

Хоча Руслан Марцінків не повідомив про суму виплат, проте це не вперше, коли проводиться подібна ініціатива в Івано-Франківську. Таким чином, така можливість може стати великою допомогою для пенсіонерів та інвалідів, дозволяючи їм отримати необхідні засоби для забезпечення своїх потреб у повсякденному житті.

 

Читайте також  "Останній день зими приголомшить Україну, цей регіон накриє дощ": де чекати на мороз у -20 градусів і снігопад?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело