Тарологиня спрогнозувала вбивство Путіна: кого ж судитимуть у Гаазі

Тарологиня спрогнозувала вбивство Путіна: кого ж судитимуть у Гаазі

Президентові РФ щось піділлють і скажуть, що не витримало серце.

Президент Росії Володимир Путін навряд чи опиниться на лаві підсудних у Гаазі, адже просто не доживе до цього моменту – такий прогноз зробила тарологиня Людмила Хомутовська.

Про це вона розповіла в інтерв’ю ТСН.ua.

“Я все таки не думаю, що його (Путіна – ред.) доправлять до Гааги, тому що він просто не доживе. Я не бачу такого розвитку”, – сказала

“Але те, що його зажмуть в рамки, – це однозначно. І воно дуже сильно вплине на нього. Вплине саме на здоров’я”, – зазначила Хомутовська.

Вона також спрогнозувала, як саме може померти Путін, тобто – яким чином його можуть вбити.

“Все таки щось піділлють йому. Воно виглядатиме – як від хвороби, і воно буде дуже раптово. Можливо, навіть нам напишуть, що не витримало серце чи щось на кшталт того”, – віщує тарологиня.

Вона також зробила розклад карто таро щодо того, чи можуть замість президента РФ у Гаазі судити його двійників.

“Я думаю, двійників повинні забрати разом за ним”, – сказала Хомутовська, маючи на увазі вбивство.

Нагадаємо, відомий астролог Влад Росс теж віщує, що Путін не доживе до суду в Гаазі. За словами астролога, вже у липні президент РФ може померти від вогнепальної зброї, або в нього може влучити дрон.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Читайте також  Глибоко під землею виявлено величезні запаси алмазів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело