Пориви вітру до 34 м/с: синоптики назвали регіони, де вдарять сильні морози

Пориви вітру до 34 м/с: синоптики назвали регіони, де вдарять сильні морози

У деяких областях України температура повітря вночі опуститься до 17 градусів морозу.

Погода в Україні 22 січня буде дощовою та сніжною. Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах та сильний туман. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській областях можуть зійти снігові лавини. Там оголосили 2 рівень небезпечності. Майже у всіх областях буде ожеледиця. Це може призвести до порушення руху транспорту, синоптики оголосили І рівень небезпечності.

Синоптики попереджають про те, що 22 січня можуть сильні пориви вітру – 15-18 м/с. За даними ventusky, на високогір’ї Карпат можуть бути пориви зі швидкістю вітру до 34 м/с.

Погода 22 січня
В Україні 22 січня буде мінлива хмарність. У цей день в Україні синоптики опадів не прогнозують. На дорогах буде ожеледиця, також очікується туман. Вітер в цей день буде північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с, можуть бути сильні пориви вітру.

“Температура вночі 4-9° морозу, у північно-східній частині 12-17° морозу, у Криму та на узбережжі морів від 0-5° морозу; вдень 1-6° морозу, у південних та західних областях близько 0°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить -17
За даними meteoprog, 22 січня буде морозно. Найнижча температура повітря буде на території Чернігівської області. Там температура повітря опуститься до -17…-4 градусів. Найтепліше буде в Одеській та Херсонській областях. Там температура повітря підвищиться до -2…+3 градусів.

Читайте також  Готуйтеся до "неприємностей": синоптик розповіла, якої погоди чекати на Великдень в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело