Ракетні удари та пожежі: астролог назвала три найнебезпечніші дні наприкінці березня

Ракетні удари та пожежі: астролог назвала три найнебезпечніші дні наприкінці березня

Російські окупанти найближчим часом можуть знову вдарити ракетами по Україні. Є ризик масованого ракетного обстрілу в період 24-26 березня.

За рік повномасштабної війни Росія випустила Україною тисячі ракет Х-101, Х-555 зі стратегічних бомбардувальників та корабельні “Калібри”. При цьому під час останньої ракетної атаки окупанти взагалі “намішали” різні типи ракет: і Х-31П, і Х-59, і Х-22, і “Кинджали”, щоб ускладнити роботу для української ППО. Здавалося б, ресурс Путіна виснажений і українцям можна вільно зітхнути, проте астролог Альбіна Пономаренко попереджає ще кілька кошмарних днів.

Так, останній розклад карток Таро показав Альбіні Пономаренко, що в період 24-26 березня російські окупанти можуть знову масово вдарити ракетами по Україні. Про це вона розповіла ТСН.ua. Крім того, астролог зазначає, що в цей період також можуть бути вибухи та пожежі.

“26 березня є напружений вплив, він стосується Плутона. Плутон – це Схід. Щодо гороскопу ми бачимо небо, тобто можуть бути масовані ракетні обстріли, може бути небезпека з моря, а також інформаційна небезпека – плітки, інформаційні вкидання… Можуть бути вибухи, пожежі. Тож дні з 24 по 26 березня можуть бути небезпечними з усіх боків”, – поділилася прогнозом Пономаренко.

Астролог попередила, що кінець березня буде досить напруженим, і українцям доведеться рухатись уперед на фронті, докладаючи великих зусиль. Водночас вона зазначає, що з 27 березня слід очікувати на полегшення.

Також астролог каже, що у разі здійснення російськими окупантами провокацій Україна ці випадки висуне на міжнародній арені, щоб показати рівень російської агресії проти нашої держави.

“Якщо та провокація відбудеться, то ми матимемо ще один важіль на міжнародній арені заявити голосно про те, що нам потрібне відповідне озброєння та техніка для того, щоб закінчити цю війну”, – сказала Пономаренко.

Читайте також  "Скоро будуть ракетні удари по Україні": у Білорусь прибувають російські вантажні літаки із "Точками-У"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело