Росіяни можуть атакувати з несподіваних напрямків: експерт розповів, звідки чекати загрозу

Росіяни можуть атакувати з несподіваних напрямків: експерт розповів, звідки чекати загрозу

Загарбники можуть спробувати вести якісь наступальні дії з метою відволікання українських сил, підкреслив Мусієнко.

Керівник Центру військово-правових досліджень та експерт у галузі військових справ Олександр Мусієнко висловив свою думку про можливий наступ РФ з неочікуваних напрямків. Він стверджує, що російські загарбники можуть здійснити напад з території Росії біля північних кордонів України, а також з Білорусі. Про це Мусієнко розповів в інтерв’ю ТСН.ua.

“Я допускаю сценарій, що певні російські сили, які присутні на території Білорусі, можливо спільно з білоруськими чи самостійно, можуть вчиняти певні диверсійні акти, можуть намагатися прориватися і можуть спробувати вести якісь наступальні дії з метою відволікання наших сил”, – зазначив експерт.

Водночас, за словами Мусієнка, ці дії російські окупанти можуть робити не для стримування атак, а з метою не дати можливості пришвидшити контрнаступ ЗСУ та для розосередження українських бригад.

“З цією метою, я думаю, що Лукашенко шукає зброю, яка б давала можливість посилити ракетні атаки по території України. Тому він і відвідує Іран та Китай. Росія так само на це розраховує”, – сказав він.

Читайте також  Екстрасенс передбачила, коли завершиться війна в Україні (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело