Мінімум до 2029 року: таролог розповів, як розвиватиметься війна в Україні

Мінімум до 2029 року: таролог розповів, як розвиватиметься війна в Україні

Питання про те, скільки триватиме війна, можна розглядати у двох площинах. Це конфлікт, який розпочався у 2014 році та гаряча війна, яка розпочалася 24 лютого 2022 року. Але сам цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме щонайменше до 2029 року у тому чи іншому вигляді.

Такий прогноз зробив астролог та таролог Володимир Бадіян на каналі People Life.

“Астрологічні карти показують період конфлікту (протистояння) з 2013 по 2029 роки. Але це не означає, що це буде страшна гаряча війна. Тобто як це було до 2022 року, коли на сході країни був конфлікт, але це мало позначалося на всій країні, як зараз. Але гостра військова фаза закінчиться у 2023 році. Найвизначніша фаза та початок великих відвоювань, контрнаступ ЗСУ розпочнеться з кінця березня”, — сказав Бадіян.

Згідно з його прогнозом, до кінця весни має бути велике відвоювання територій.

“Це буде вихід на південь країни, до Азовського моря, і поділ карти на дві частини. Потім уже почнуться переговори щодо важливих моментів. Але сам конфлікт триватиме. Це питання, які стосуватимуться так званих “ЛДНР” – вони триватимуть ще довго. “Мінімум ще на кілька років. Це може бути якийсь особливий статус. Якийсь перехідний час”, – говорить астролог.

Що стосується Криму, то, за словами Бадіяна, вже влітку ВСУ деокуповуватимуть півострів і в цьому допоможе вступ України до якогось нового союзу.

“Крим – це дещо інше питання. Але результат буде вже до літа. А до весни 2024 року Україна увійде до якогось союзу держав. Можливо до Євросоюзу, можливо, ще кудись. І це допоможе зупинити те, що зараз відбувається. Тобто 2023 рік – це початок кінця великої війни”, – сказав астролог.

Читайте також  Таролог Шептицький дав новий прогноз щодо закінчення війни

Він зазначив, що важливість таких етапів така сама, як була у квітні 2022 року, коли окупанти пішли з-під Києва, а потім почали відступати.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело