Ракетні удари і дрони: таролог попередив Київ про небезпеку…

Ракетні удари і дрони: таролог попередив Київ про небезпеку

Макс Гордєєв зробив невтішний прогноз для столиці.

Таролог Макс Гордєєв зробив розклад по картах таро на ситуацію в Україні. Експерт-езотерик стверджує, що окупанти вже не мають достатньо ресурсів, щоб бомбити мирні українські міста з тією силою, з якою робили це раніше. Однак росіяни все ж не припиняють спроб наступати в деяких областях.

Однією з головних цілей загарбників є Київ – його вони планували “взяти за три дні”, неодноразово бомбили ракетами і дронами навіть після відступу на цьому напрямку, і ось в березні 2023 року знову будуть робити спроби завдати нищівних ударів.

Як уточнив Гордєєв, Україна отримає в найближчому часі таку зброю, яка дозволить дати жорстку відсіч всім, хто прийшов на чужу землю.

“Випадає двійка кубків – карта, яка символізує союз і допомогу. Мені дуже подобається, що в інших країнах починають розуміти, що ми потребуємо цієї допомоги, тому що ми захищаємо і їх в тому числі. Карти кажуть, що Київ – одна з цілей окупантів. Є, на жаль, ймовірність “прильотів”. Я бачу, що будуть летіти дрони, різні ракети і так далі. Березень в цілому буде дуже складним”, – прокоментував ситуацію таролог Макс Гордєєв.

Читайте також  Путін оголосить на 9 травня головне українське місто Ворошиловградом. Як вам?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело