Путін має намір оголосити про закінчення війни наприкінці серпня

Путін має намір оголосити про закінчення війни наприкінці серпня

Закінчення “спецоперації” лідер країни-агресорки планує оголосити за 2-3 тижні до початку єдиного дня голосування в Росії. Приблизна дата закінчення війни припадає на 11 вересня 2023 року.

Український дипломат Олег Шарп поділився посиланням на російські джерела, а саме на циркуляри з наради повноважних осіб Кремля. Саме в них глава Кремля та члени Ради безпеки РФ розписали алгоритм підготовки до єдиного дня голосування в Росії.

Шарп впевнений, що зараз на меті лідера країни-агресорки захоплення Херсонської, Харківської, Донецької та Луганської областей. Одеська та Миколаївська області вже зійшли з дистанції цілей Кремля. Проте за словами дипломата, Путін оголосить про виконання плану “СВО”, попри результати на полі бою.

При цьому глава РФ припише собі ряд досягнень, як-от “більша частина нацистських батальйонів знищена, Україна втратила свій військово-технічний, оборонний та економічний потенціал, а на захід Росія показала, що з її думкою треба рахуватися”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонд «Повернись живим». Долучитись до волонтерства, або отримати допомогу через державний портал viyna.net. Все буде Україна!

Олег Шарп підсумував, що як тільки армія РФ покине українські території зі словами “СВО завершена”, то на окупованих територіях України збудують багатоешелоновану оборону, щоб зафіксувати кордони. У планах Кремля також оголошення про зупинення бойових дій, як знак “доброї волі”, але у випадку зазіхання України та Заходу на землі РФ, то Росія ні за що не зупиниться.

Читайте також  Путіна може вже не бути, приховувати можуть ще тиждень, - британські ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело