Відомий астролог Уранус назвав головні цілі окупантів на найближчі дні…

Астролог Уранус назвав головні цілі окупантів на найближчі дні

Експерт-езотерик стверджує, що успіху загарбники не доб’ються.

Астролог Дмитро Уранус зробив прогноз на найближчі дні. Як відомо, окупанти можуть планувати провокації на річницю з початку повномасштабної війни. Найбільш високим ризик обстрілів буде 23, 24 і 25 лютого.

“Щодо ракетних обстрілів. Так, ракетні обстріли в річницю війни 23-24-25 лютого можуть бути, але ніяких значних цілей вони не досягнуть, і не будуть мати ніякого військового ефекту”, – обнадіяв Уранус.

Однак він нагадав, що реагувати на сигнали повітряної тривоги і спускатися в укриття – критично важливо для збереження життя і здоров’я. Особливо якщо йдеться про регіони, наближені до лінії розмежування.

Також Дмитро Уранус уточнив, що 22 і 23 числа в положенні планет відбудуться зміни, які сприятливо вплинуть на хід війни:

Увечері 22 і 23 лютого, тільки 2 дні, в західній частині неба, буде видно красиве потрійне з’єднання Венери, молодого місяця і Юпітера, в зодіакальному знаку Овна (астрономічне сузір’я Риб). Таке явище буває не часто, не щороку. З астрологічної точки зору це з’єднання є сприятливим. Це хороший момент для різного роду справ і починань. У військовому плані з’єднання Венери і Юпітера з 22 лютого по 10 березня в зодіакальному знаку Овна як би умиротворяє “будинок Марса”, гармонізує “будинок” бога війни”.

Читайте також  Астролог спрогнозувала, коли буде поставлено крапку у війні в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело