Чи повторить Росія сценарій війни 24 лютого? Олексій Данілов відверто відповів на запитання

Чи повторить Росія сценарій війни 24 лютого? Олексій Данілов відверто відповів на запитання

Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки й оборони України, відверто відповів на запитання журналістів.

В ефірі “Радіо “Свобода” секретар РНБО України прокоментував повторний наступ Росії на територію України, що є вже не чимось можливим чи абстрактним, а реальною загрозою найближчого часу.

Як зазначив Олексій, Росія просто так не відступить, попри всі свої проблеми і труднощі, тож українцям потрібно зосередити свої зусилля на боротьбі.

“Так, буде складно, нам не можна розслаблятися, але, повірте, все буде. Давайте почекаємо… Складний період зараз буде щонайменше місяць-півтора-два, а може, і три. Нам треба пройти цей складний шлях”, – заявив секретар РНБО.

Сьогодні повторення подій лютого 2022 року неможливе, – секретар РНБО Данілов

Звідки саме слід очікувати ворожого наступу, наразі не розголошується, проте повторення минулорічних трагічних подій 24 лютого не буде.

” Як було в лютому 2022 року, у них точно не вийде. На сьогоднішній день пильність на кордоні та пильність наших ЗСУ зовсім в іншому стані. Але це не привід вважати, що все закінчено”, – додав Данілов.

Нагадаємо, що цими днями видання Bloomberg повідомило, що Росія готує новий наступ. За словами джерел видання, близьких до Кремля, новий наступ може розпочатися вже в лютому-березні – до того, як Київ отримає танки зі США та Європи.

Читайте також  Астролог назвала чотири можливі дати завершення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело