“Відчуємо полегшення…”: відомий астролог розповів, коли в Україні припинять вимикати світло

Астролог обіцяє, що вже незабаром українці зможуть відчути полегшення

Наші читачі вже встигли “підсісти” на різних ворожок та екстрасенсів, які обіцяють у своїх так званих “пророцтвах” багато різного, і доброго, і поганого. Проте цього разу ми звернули увагу на відомого астролога Ольгу Медвецьку.

Астроексперт переключила свою увагу на ситуацію зі світлом по всій території нашої країни. Здається, вона знає, коли можуть закінчитися “темні часи”.

Про це стало відомо завдяки прогнозу Ольги Медвецької, яку вона зробила для своїх слухачів у соціальних мережах.

За словами Ольги, покращення ситуації з електрикою в Україні розпочнуться вже цієї весни. У цей період зірки обіцяють стабілізацію загального енергетичного порядку денного на території України.

Українці відчують полегшення свого становища з середини березня. Це пов’язано, зокрема, з поступовим поліпшенням енергетичної ситуації в країні, адже сходитиме нанівець опозиція між транзитним Сатурном і Натальною Венерою в карті України, а також Сатурн перейде нарешті на знак Риб, тобто важкий період Саде-Саті України потихеньку, але завершуватиметься”, — впевнено каже астролог.

Варто нагадати нашим читачам той факт, що астролог Влад Росс поділився своїми дослідженнями щодо Криму. За його словами, Кримський міст, який з’єднує росію та окупований український Крим, буде зруйновано, а загарбники просто тікатимуть з півострова.

Читайте також  Заморозки зі снігом та дощем: в Україні лютує потужний циклон

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело