Наступний масований удар РФ може здійснити з більшою кількістю ракет – Ігнат

На сьогодні була доволі тривала перерва між обстрілами, зауважив речник Повітряних сил.

Вибухи на аеродромах стратегічної авіації в Росії створили для окупантів певні незручності, але це просто збільшило час підльоту їхніх літаків до місць пуску, зазначив речник ВПС Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону.

Він зауважив, що на сьогодні була доволі тривала перерва між обстрілами: ворог готувався, накопичував певні сили та засоби.

“Уже й дрони-камікадзе пішли в хід. Маємо масовану атаку. Готуватися, робити прогнози – невдячна справа. Ми маємо робити все для того, щоб (відбивати) все якомога активніше”, – сказав Ігнат.

За його словами, говорити про те, що у росіян немає засобів, – неправильно: “Вони просто перебазували свою стратегічну авіацію на інші аеродроми, які можуть їх приймати і обслуговувати”.

“Бавовна” створила їм певні незручності, але це просто збільшить час їхнього підльоту до районів пуску. Ми можемо теж раніше реагувати на ці вильоти”, – відповів Ігнат.

Ігнат припустив, що наступний удар росіян може відбутися з більшою кількістю ракет.

“Якщо вони (росіяни) на сьогодні випустили 13 літаків, які мають по 8 “підвісів”, то зрозуміло, що ракетний удар може бути більшою кількістю, ніж це вони зробили сьогодні. Питання у тому, скільки вони готові на сьогодні витратити крилатих ракет, носіїв у них достатньо”, – додав речник Повітряних сил.

Читайте також  "Буде дуже гучно": названо 7 міст України, де почнеться "пекло"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело