Прогноз для України на 2023 рік: коли будуть важкі бої та коли настане перемога

Макс Гордєєв зробив детальний прогноз на весь наступний рік.

Екстрасенс Макс Гордеев зробив розклад на картах Таро та з’ясував, що чекає на українців вже у 2023 році. В інтерв’ю Славі Дьоміну він назвав найнебезпечніші місяці та розповів, коли Україна наблизиться до перемоги.

Прогноз на зиму 2023
У січні будуть важкі бої. Росія продовжить випускати по нам ракети. Але карти показують, що Збройним силам України вдасться звільнити деякі території. Така ж ситуація буде у лютому.

Що чекає на нас навесні 2023
У березні можуть бути перемови з якоюсь країною, яка нам допоможе. Тобто з тією країною, яка пришвидшить нашу перемогу, а не просто дасть грошей. Проте у квітні буде важка ситуація з економікою. Екстрасенс радив би заощаджувати кошти. Війна триватиме.

Вже у травні, як показують карти, у диктатора Володимира Путіна виникнуть проблеми зі здоров’ям. І тоді ми вже побачимо перші дзвіночки нашої перемоги.

Літо 2023: прогноз для України
Червень. Цього місяця багато військових повернуться додому. Не дивлячись на те, що війна ще триватиме, ми почнемо дедалі більше перемагати на фронті.

Липень. У липні буде важлива битва. Однак в цей період більшість українців відчуватимуть себе спокійно.

Серпень. Нові стратегії. Карти знову ж таки показують перемовини з якоюсь важливою країною, яка принесе нам перемогу.

Прогноз на осінь 2023
Вересень. Дуже позитивні карти випали на цей місяць. Знову ж таки випадає карта перемоги та союзу. Є ймовірность, що Україна вступить в ЄС. Однак ще й є карта “диявола”, яка говорить про те, що війна ще не припинилася.

Жовтень. Гарна звістка. Будуть якісь останні бої та багато святкувань.

Читайте також  "Влаштують хаос": окупанти влаштують навалу 24 лютого, буде бій за одне місто України - астролог

Листопад. Карти показують чиюсь смерть, яка змінить хід історії. Однак екстрасенс не може сказати, на кого саме чекає небезпека.

Макс Гордєєв додав, що у грудні 2023 року буде процес налагоджування енергій. В більшості аспектів ситуація буде гарною.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело