З понеділка Росія почне бомбити Україну з новою силою – астролог Уранус

Відомий астролог Дмитро Уранус зробив прогноз на найближчий час. Він стверджує, що з понеділка, 26 грудня, РФ знову почне масову атаку на всі міста України.

Відомий астролог Дмитро Уранус зробив прогноз на новорічні свята. Він каже, що росіяни в цей період будуть відчувати лють, намагаючись “накривати” мирні міста нашої країни ракетами. Ось що він написав у своєму блозі:

“Головний поточний напружений аспект – з’єднання Марса із зіркою Альдебаран. Точна дата з’єднання – понеділок 26 грудня 2022. Інтервал часу, коли це з’єднання в силі – з 23 грудня по 1 січня 2023 року включно. В астрології зірка Альдебаран пов’язана з агресією, буйством і катастрофами. Це розлючене, залите кров’ю червоне око Тельця (Бика)”.

Як уточнив Уранус, найбільше зберігається небезпека обстрілу з повітря.

“Марс – бог війни, а Альдебаран – зірка люті, буйства і насильства. Таке з’єднання в період з 23 грудня по 1 січня може дати сильний обстріл з повітря в будь-який момент. З’єднання відбувається в повітряному знаку Близнюки, тому це саме повітряна агресія…”, – додав астролог.

Однак він не виключає, що цей аспект буде працювати і в зворотному напрямку – ЗСУ будуть успішно вибивати ворога з наших територій:

“Але цей же аспект можна повернути і в інший бік, проявивши лють проти ворога. Це палиця з двома кінцями. Ми теж можемо завдати великої шкоди противнику в цьому інтервалі часу. Обміни інтенсивними ударами дуже ймовірні”.

Уранус також назвав міста, де в період з 23 грудня і на 30 календарних днів зберігається особлива небезпека. Це населені пункти в Харківській і Донецькій областях.

“Ще хочу додати, що астрокартограмма молодика від 23 грудня, на найближчі 30 днів, вказує на небезпечний і руйнівний аспект Плутона проходить поруч з містами – Харків, Чугуїв, Добропілля, Покровськ, Селидове. По ділянках фронту крім постійних атак в районі Бахмута і Соледара можлива важка ситуація в районі Мар’їнки. Можлива атака в напрямку Курахового”, – резюмував Уранус.

Читайте також  Синоптик приголомшив прогнозом погоди: коли замість лютих морозів очікувати потепління до +20

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело