Астролог озвучила наслідки молодика 23 грудня для українців

23 грудня 2022 – останній молодик цього року.

Відомий український астролог Валентина Віттрок розповіла про те, що може змінитися після останнього в цьому році молодика 23 грудня. Ось що вона написала у своєму Facebook-блозі:

“Астрологічно ми бачимо народження нового місячного місяця зі скупченням планет в Козерозі. А це справи вертикалі влади, її активація. Козерогова Венера в з’єднанні з Меркурієм, створює бісекстилі до Прозерпіни і білого Місяця, фінансово валютні операції, до урану – поставки технологій і зброї… Маємо в цьому місячному місяці два бісекстиля. Бісекстиль – це аспект договорів (поїздка президента України в Штати дасть свої результати)”.

Також Віттрок попереджає про те, що після повного місяця можуть бути якісь жертви. Це може говорити і про збільшення кількості жертв на фронті.

“З’єднання Сонце-Місяць в напруженому аспекті до Юпітера, який тільки зайшов в Овен, він знаходиться в першому градусі Овна, градусі жертовного Агнця. Порталу війни все ще будуть приноситься жертви. До молодика січня війна нікуди не дінеться”, – підкреслила астролог.

Також Експерт додала, що, згідно з положенням планет, початок січня буде під егідою позитивної енергетики.

Читайте також  Перша народжена дитина у 1980 році народила першу дитину 2017 року

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело