“Чергове бомбардування”: таролог Гордєєв шокував прогнозом для Львова та області

Даний регіон неодноразово ставав ціллю російських ракет з початку повномасштабного вторгнення.

Відомий український таролог Макс Гордєєв дав прогноз щодо ситуації в Україні. Як відомо, західна частина країни рідше обстрілюється російськими загарбниками, тому туди приїхали багато переселенців.

Але навіть незважаючи на рідкісні “прильоти”, росіяни все ж неодноразово прицільно направляли свої ракети по мирних об’єктах. На чергове бомбардування слід очікувати вже найближчим часом, проте наслідки будуть не такими сильними, як раніше.

“Прильоти” будуть, але говорити про жахливі наслідки я не можу. Ніякої карти негативної не показує. Львів має дуже величну і сильну енергію, тому пробити це місто неможливо. Але можуть бути сильні “прильоти” по області”, – пояснив Макс Гордєєв в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Гордєєв оновив прогнози щодо війни на кінець 2022 року та 2023 рік
Експерт запевнив, що війна не перетвориться на заморожений конфлікт, проте звільнення всіх територій наступного року чекати не варто.

“Ні, на паузу ніхто ставити не буде. Не буде повторення Молдови чи Грузії. Мета одна – це перемога. Її отримають. Рік буде символом нападу нашої країни на сусідів. Тобто ми вже будемо максимально активно показувати, що ми можемо напасти”, – сказав Макс Гордєєв під час свого останнього таро-розкладу.

Читайте також  Путін розглядає варіант удару з Білорусі, який може виявитися самогубним для нього - російський аналітик

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело