Що може зупинити Путіна: генерал-майор запасу СБУ назвав конкретні варіанти

Що може зупинити Путіна: генерал-майор запасу СБУ назвав конкретні варіанти

Теперішні та майбутні величезні втрати на фронті для російського диктатора – ніщо.

Зупинити президента Росії Володимира Путіна у війні проти України може лише небезпека особисто для нього: фізичне знищення або захоплення.

Таку думку в інтерв’ю ТСН.ua висловив генерал-майор запасу СБУ, ексзаступник голови спецслужби Віктор Ягун.

“Путіна може зупинити тільки небезпека особисто для нього. Все. Якщо немає небезпеки – немає того больового порогу, про який говорять, – 100-200-300 тисяч, мільйон загиблих. Для нього це просто ніщо”, – переконаний Ягун.

Нагадаємо, президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр закликав лідера Китаю Сі Цзіньпіна використати свій вплив на Путіна для завершення війни в Україні.

Говорити про війну в Україні з Китаєм планує і держсекретар США Ентоні Блінкен під час свого візиту на початку 2023 року.

Наразі Путін хоче повністю “покласти” енергетичну інфраструктуру України, щоб у країні почалася справжня гуманітарна катастрофа. Це входить до його плану “максимум” паралельно із проривом фронту в Бахмуті. Про це розповіла очільниця напряму “Регіональна безпека та дослідження конфліктів” Фонду демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва Марія Золкіна. Вона пояснила, що РФ розраховує на створення дипломатичних умов наприкінці зими для того, аби змусити Захід схилити Україну до переговорів.

Читайте також  До своєї смерті путін побачить перемогу України: мольфар визначив, що буде навесні 2024 року

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело