“Замість “зірки смерті” “мирна четвірка”: астролог спрогнозувала, що буде з війною у 2023-му

“Замість “зірки смерті” “мирна четвірка”: астролог спрогнозувала, що буде з війною у 2023-му

У травні 2023 року військові дії підуть на спад, війна буде поступово згасати, каже відомий астролог Валентина Віттрок.

З настанням 2023 року в українців з’являться деякі підстави для обережного оптимізму з приводу україно-російської війни. Про це в коментарі порталу ТСН заявила відомий астролог Валентина Віттрок.

“По-перше, у 2022 році, згідно з картою Ба Цзи, іменованою “чотирма стовпами долі”, на земний небосхил залетіла “п’ятірка”, яку астрологи часто називають “зіркою смерті”. Вона повинна була принести з собою масові людські смерті, і це сталося – вже загинуло дуже багато людей – як військових, так і мирних. З вступом в права 2023 року, на думку астрологів, у нас з’являються підстави для оптимізму. […] По-перше, на зміну “п’ятірці” – “зірці смерті” – приходить “четвірка”, що вважається мирною, тому все в нашому житті повинно – нехай не відразу, а поступово – нормалізуватися. По-друге, в травні наступаючого року планета удачі і успіху Юпітер перейде в знак Тельця, який, як ми вже говорили, є небесним покровителем України. Зараз він перебуває в Овні, а це означає, що робить військові дії активними. Після того як Юпітер візьме Україну під свій захист, війна, можливо, припиниться не відразу: ця планета дуже велика, тому рухається повільно, і серйозних результатів доведеться почекати. Однак військові дії стануть уповільненими − без проривів на фронті і бомбардувань тилових областей нашої країни”, – говорить вона.

На думку Віттрок, ситуація зміниться на краще після того, як планета Сатурн перейде в знак сузір’я Риб з сузір’я Водолія.

Читайте також  Контрнаступ ЗСУ відкладено: Жданов назвав причину

“По-третє, в березні 2023 року Сатурн вийде зі знака Водолія і перейде в знак Риб, а це значить, що зникне негативний аспект в нашому житті – швидше за все, війна все-таки піде на спад. До того ж перебування Сатурна в Рибах – час милосердя, благодійності та волонтерства: не можна сказати, що життя українців різко покращиться, але те, що воно стане легше в багатьох аспектах, безсумнівно”, − підсумував він.

Гороскоп для України
Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело