Залишилися лічені місяці: нумеролог назвав терміни визволення Криму та Донбасу

Залишилися лічені місяці: нумеролог назвав терміни визволення Криму та Донбасу

Гаряча фаза повномасштабної російсько-української війни закінчиться у січні 2023 року, а на початку літа ЗСУ повернуть усі території України.

Про це “Апострофу” розповів нумеролог Владислав Грицай.

За його передбаченнями, після 12 січня інтенсивність бойових дій зменшиться, однак уже наприкінці весни українським військам вдасться повернути контроль над окупованими територіями півдня й сходу України, зокрема й над Кримом.

“Можна припустити, що якраз гаряча фаза закінчиться 12 січня 2023 року. А травень-червень 2023 року – це повинне бути повне повернення територій – і Криму, і Донбасу. Десь у цей час почнеться активна фаза операції з повернення Криму. Тобто до травня будуть у будь-якому випадку осередки бойових дій, обстрілів”, – пояснив нумеролог.

Також він прогнозує, що навесні будуть і переговори, на яких умови диктуватиме Україна на тлі значних успіхів на полі бою у війні.

“Гаряча фаза, як вже згадувалось, буде до січня 2023 року. Потім із середини місяця буде різкий спад. А до травня-червня все продовжуватиметься, як фаза АТО/ООС. Думаю, що до 12 червня, дня незалежності Росії, воно все має перейти в повний переговорний процес”, – додав нумеролог.

Грицай наголосив, що 12 червня 2023 року щось зміниться у самій країні-терористці Росії.

Читайте також  РФ може піти у наступ наступного тижня - британський експерт

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело