“Україна проживатиме цікавий час”: астролог дала детальний прогноз на 2023 рік

Є тенденції до завершення війни, однак поки все неоднозначно.

Астролог Наталя Власенко зробила прогноз для України на 2023 рік та з’ясувала на що нам очікувати вже наступного року. Своїми висновками вона поділилася в інтерв’ю УНІАН.

За її словами, у 2023 році Україна проживатиме цікавий час. Спостерігатимуться тенденції повернення якихось прикордонних територій, ймовірно, кордону з морем. З кінця січня до червня включається переломний момент, який за подіями відгукується з листопадом 2013 року, коли розпочався Євромайдан. А також із наступними подіями: напад на Донбас та Крим у 2014. Тодішній президент не підписав угоду з ЄС, посилаючись на те, що необхідно продовжувати переговори у форматі “Україна-ЄС-Росія”. Це підштовхує до думки, що ми таки можемо побачити переговори у форматі Україна-США-РФ-ЄС.

“Тенденції квітня-червня 2023 року будуть говорити про великі придбання земель або втрати контролю над ними. З червня по листопад 2023 очікуються проблеми з економікою (курс гривні на мінімумі, реструктуризація боргів), але при цьому є тенденція до відкриття кордонів для виїзду та в’їзду чоловіків”, – розповіла астролог.

Вона додала, що до влади в цей момент прийдуть нові цікаві люди, можливо зі скандальною репутацією або навпаки звільнення чиновників зі скандалом та арештом. З листопада до березня 2024 року ми можемо побачити закриття/підрив Керченського мосту або повне припинення будь-яких контактів з РФ або іншими найближчими державами. Але так само зміцнення інших зв’язків, наприклад, із Польщею. Тема порушення кордонів може бути поновлена ​​місцями.

“Українцям потрібно готуватися до того, що валюта зростатиме, гривня знецінюватиметься потихеньку. Відповідно, здорожчає все”, – додала Власенко.

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз астролога
За словами Наталії Власенко, тенденції до закінчення війни є навесні, але складається враження, що це не до кінця.

Читайте також  Більшість українців за звільнення Криму і вихід на кордони 1991 року - опитування

“Можливо, якісь переговори чи рішення будуть щодо України, але ще не повний кінець. Наче відчуття “не до кінця перемоги”, можливо, буде пов’язане з поділом території або проведенням там референдумів”, – підсумувала експерт.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело