Тіньова постать: хто в Кремлі стоїть «вище» за Путіна і приймає рішення

Тіньова постать: хто в Кремлі стоїть «вище» за Путіна і приймає рішення

Колишній радник голови МВС України поділився дуже цікавою думкою.

Ні для кого не є секретом, що російський тиран Путін просто ненавидить Україну. Однак після того, як його окупанти почали зазнавати поразок на фронтах і втрачати контроль над тимчасово окупованою Харківщиною, глава Росії зовсім пішов під откіс і вирішив запровадити часткову мобілізацію на території РФ. У зв’язку з серйозними поразками Путіна з’явилися думки, що він відіграє ключову роль у правлінні Росії.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Телеграф»

Екс-радник глави МВС України Вадим Денисенко відреагував на дії Путіна і вирішив висловити свою думку щодо того, що відбувається. На думку експерта, на даний момент російського тирана не можна назвати тією єдиною людиною, яка винна у вторгненні військ РФ в Україну.

Вадим Денисенко заявив, що зараз Україна бореться з «колективним Путіним», що говорить про те, що глава РФ явно діє не поодинці.

Колишній радник глави МВС України вважає, що російський президент ухвалює рішення під впливом Патрушева та великого бізнесмена Ковальчука. Також очевидною фігурою, на думку Вадима Денисенка, виступав і куратор внутрішньої політики Сергій Кирієнко.

“Паралельно з’являється нова, дуже голодна група – Кадирова-Пригожина. Вони ситуативні союзники. Їхнє ключове завдання – взяти під свій контроль Міноборони”, – додав Вадим Денисенко.

Читайте також  Росіяни можуть атакувати з несподіваних напрямків: експерт розповів, звідки чекати загрозу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело