Астролог передбачила смертельні удари по Києву та інших містах

Астролог передбачила смертельні удари по Києву та інших містах

Яна Езотеричка відповіла, що чекає на Україну найближчим часом.

Астролог Яна Езотеричка назвала низку українських міст, які найближчим часом можуть дуже постраждати через російські атаки. Яким містам загрожує небезпека і як врятуватися – читайте в матеріалі.

Експерт розповіла, що над Черкасами, Києвом, Дніпром, Кривим Рогом, Запоріжжям, Павлоградом, Харковом, Херсоном, Миколаєвом, Львовом, Вінницею та Одесою нависла серйозна небезпека.

За її словами, починаючи з 8 листопада, ситуація в цих містах значно погіршиться. У Києві можуть бути смертельні “прильоти”, а в Херсоні і зовсім буде справжня “м’ясорубка”. В інших містах ситуація буде не менш складною, окупанти бомбитимуть їх і вдень, і вночі.

“Цього тижня можуть бути смертельні удари по Києву. Може бути заморозка війни, може трохи посилитися. Позбавлення води і світла можуть продовжуватися. Хоча, місто готове до важких подій, які можуть статися”, – сказала Езотеричка на своєму YouTube-каналі.

Також експерт закликала українців покинути ці міста, бо там може бути велике горе.

“В Одесі може бути горе. Варто бути обережним поруч з міськими будівлями влади. Там перебувати категорично не можна”, – додала вона.

Читайте також  Наближаються три найбільш несприятливі дні в 2018 році: астрoлoг назвав дати

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело