ЗСУ звільнять Херсон і підійдуть впритул до Криму – астролог передбачив події на фронті в листопаді

Влад Росс спрогнозував великі здобутки української армії у листопаді та застеріг про звірство, яке готує Росія на Херсонщині.

Уже найближчими днями на фронті відбудуться важливі переломні події, і ситуація зміниться на користь України, зокрема, намічається “жест доброї волі” росіян щодо Херсона. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, перелому ситуації можна очікувати 8 листопада – в день місячного затемнення.

“Важливі події відбудуться при входженні Венери в зеніт гороскопу України, а це станеться 8 листопада. А через пару днів після цього туди ж перемістяться Меркурій і Сонце. У зв’язку з цим можна очікувати приголомшливих яскравих подій 8-13 листопада, які звеличать Україну”, – зазначив Влад Росс.

Астролог уточнив, що під значним просуванням на фронті має на увазі вихід української армії на Перекопський перешийок або навіть на кордони 1991 року.

Однак при цьому астролог застеріг, що до цього моменту Росія спробує серйозно дестабілізувати ситуацію. Зокрема, за його словами, дуже ймовірні масштабні атаки на інфраструктуру і кризи, пов’язані з цим, а також катаклізми з водними ресурсами, наприклад, можуть бути підірвані мости через річки або дамби.

“Особливо велика небезпека в Кременчуці. Також вселяє тривогу все, що стосується Запоріжжя та Запорізької АЕС. ЗАЕС “народилася” 1 листопада, і, судячи з її гороскопу, є загроза, що вона буде підірвана, а радіоактивний попіл почне розноситися вітрами по всій Україні. У листопаді існує небезпека зараження великої території”, – уточнив Влад Росс.

Втім, на думку астролога, це не всі загрози, про які Україну попереджають зірки.

“У гороскопі України складається жорстка опозиція транзитного урану до Плутона в карті народження. А Плутон – це атомні станції, атомна енергетика. Є загроза, що буде захоплена ще й Рівненська АЕС. Путін хоче поставити нашу країну на коліна в плані енергозабезпечення, повністю знеструмити і зробити так, щоб Україна замерзла”, – вважає Росс.

Читайте також  В українському війську зафіксували перший випадок коронавірусу

А от що стосується Херсона, то, за прогнозами астролога, масштабних і запеклих боїв там не буде.

“Ми не будемо знищувати Херсон так, як свого часу росіяни знищили Маріуполь. Ми будемо поступово видавлювати ворога з Херсона. Швидше за все, усе станеться так само, як і з Києвом – росіяни скажуть, що вони відходять із цих позицій, передислокуються, щоб далі воювати з території Білорусі і напасти на західні області, що дозволить російській пропаганді атакою з Білорусі перебити відступ від Херсона”, – зазначив Влад Росс.

Астролог вважає, що ЗСУ звільнять Херсон у найближчі тижні, крайній термін – середина листопада.

При цьому астролог запевнив, що Каховська ГЕС підірвана не буде.

“Росія не наважиться на це. А от вдарити ядерною зброєю по якихось мостах вона може. Після цього Путін може завдати стратегічний ядерний удар по Вашингтону, оскільки його мрія – рознести Пентагон і знищити Вашингтон із Нью-Йорком”, – переконаний Влад Росс.

На думку астролога, росіяни активно залишають правий берег Херсонської області для того, щоб затримати українську армію.

“Військам РФ потрібно, щоб ЗСУ за ними не йшли. А це значить, потрібно підірвати щось радіоактивне. Якщо це буде не ядерна зброя, то хімічну зброю вони вже точно можуть застосувати. Тобто, коли українські війська будуть у Херсоні чи на правобережжі Херсонщини, там може бути застосована хімічна зброя росіянами. Тим більше, ми знаємо, хто керує в Україні російськими військами – та людина, яка труїла і вбивала дітей в Алеппо, яка застосовувала хімічну зброю проти сирійців. Йдеться про Суровікіна”, – застеріг Влад Росс.

Втім, астролог упевнений, що Росії не допоможуть навіть такі радикальні заходи – перемогу в цій війні, за його прогнозом, здобуде Україна.

Читайте також  Буде переворот: у полон до ЗСУ вже здаються російські командири

Адже попри все Влад Росс вважає, що на Україну в середині листопада чекають великі дипломатичні перемоги.

“Венера, планета дипломатії, встане в зеніт нашого гороскопу, там же будуть Сонце і Меркурій. Усе вказує на те, що просто повинна бути велика дипломатична перемога в середині листопада. Ця перемога згодом може призвести до миру. Адже Марс, планета війни, стає ретроградним, і він буде кардинально ослаблений якраз у листопаді”, – додав Росс.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело