Росія не зможе продовжувати війну в Україні вже влітку 2023 року: дипломат назвав причину

Росія не зможе продовжувати війну в Україні вже влітку 2023 року: дипломат назвав причину

Росія відчує дію західних санкцій влітку 2023 року. Саме тоді почнуться незворотні тенденції в економіці і російський президент Володимир Путін втратить можливість та потенціал для продовження війни.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів дипломат Руслан Осипенко.

“Путін вже програв, точка біфуркації вже пройдена. Можуть бути тактичні зміни, але стратегічно Європа вже вжила жорстких кроків у політичній, безпековій та енергетичній сферах. Вона розриває усі зв’язки з Росією, зрозумівши, що вона не може бути надійним та відповідальним партнером, який дотримується міжнародних стандартів, принципів, норм та правил”, – каже він.

За словами Осипенко, європейські санкції проти Росії мають довгостроковий ефект, пік дії яких прийдеться на літо наступного року.

“Після двох кварталів 2023 року почнуться незворотні тенденції в економіці і Путін фізично втратить можливість та потенціал для продовження війни”, – заявив дипломат.

Як повідомляв “Апостроф”, у 2023 році Росія намагатиметься утримати раніше окуповані території та буде шантажувати НАТО використанням ядерної зброї, а завершена часткова мобілізація в РФ свідчить про наміри і далі воювати.

Читайте також  “Ми вже одну зeмлю гриземо, а ви далі лізете до України!”- чoлoвiк прорвався в зaл до прeзuдeнтa РФ. Відео

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело