Путін помре у своєму кабінеті наприкінці літа – The Mirror цитує екстрасенса (ФОТО)

«У нього почнеться психічний розлад та манія переслідування» (с)

На думку екстрасенса Олександра Кантоністова, путін помре в до кінця цього року. Як пише, цитуючи його The Mirror, це може статися навіть раніше – протягом літа: кремлівський диктатор зіткнеться зі спробами «отруєння» та «фізичної розправи».

Екстрасенс прогнозує, що в очільника Кремля погіршиться психічний стан, що призведе до розвитку в нього манії переслідування.

«З початку червня починається найкритичніший період у житті Путіна – будуть і спроби отруєння і фізичної розправи над диктатором.

У нього, ймовірно, загостриться манія переслідування, психічні розлади почнуть впливати на його рішення у сфері державного управління РФ», – вважає Олександр Кантоністов.

 

Він також додав, що путін може посилити репресії щодо свого оточення – всі люди, мовляв, будуть здаватися йому зрадниками.

«Це призведе до необдуманих вчинків, які в майбутньому тільки зашкодять йому», – наголосив екстрасенс. Померти ж очільник РФ має, начебто, у своєму кабінеті в Кремлі.

«Пік життя Путіна простежується до серпня-вересня 2022 року. У цей період дуже висока ймовірність його смерті. Найімовірніше, вона настане прямо в його кабінеті», – підкреслив Кантоністов.

При цьому видання зазначає, що далеко не всі передбачення Кантоністова справджуються. Приміром у березні він прогнозував, що «Росія виведе війська з України в кінці травня». Тим часом на календарі липень, триває п’ятий місяць війни.

 

Читайте також  "Багато жертв": астролог прогнозує найкривавіший період для України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело