“Захід все підписав”: Арестович розповів про умови перемоги України

“Захід все підписав”: Арестович розповів про умови перемоги України

Війна в Україні триває вже вісім місяців. Ще в лютому мало хто уявляв собі про можливість такого результату багаторічного збройного конфлікту.

Але історія України – живе свідчення того, що Росія – земля божевільних правителів.

На жаль, українці вже втяглися у війну. Тривоги, авіанальоти, погрози, погана економічна ситуація, проблеми з роботою – все це стало повсякденністю, до якої не хотілося звикати. Проте все це виправиться перемогою України, яка у найближчій чи віддаленій перспективі все одно на нас чекає.

Україна сформулювала чотири умови для перемоги у війні з Росією і Захід підтримав її. Докладніше про це інформує сайт УНІАН, посилаючись на радника Офісу президента України Олексія Арестовича.

“Колективний Захід заявив чітко: контури перемоги в Україні визначить Україна, а наша справа – допомагати. Як сказав учора Шольц: “Якщо, будемо десятиліттями допомагати, ми готові”. Це не в сенсі тривалості війни, а в сенсі повоєнного відновлення і так далі”, – наголосив радник ВП.

Арестович перерахував умови України. Це повне звільнення окупованих територій, включаючи Крим, видача військових злочинців для справедливого суду над ними, виплата репарацій Україні та повалення Путіна. Насправді все просто і водночас все дуже складно, бо росіяни, як і раніше, підтримують свого диктатора у розв’язаній війні в Україні.

Проте після ганебної промови диктатора Путіна, яку він озвучив 27 жовтня, в НАТО вкотре наголосили, що не дозволять Росії виграти цю війну, інакше це послужить сигналом для інших авторитарних держав.

 

Читайте також  "Можуть бути трагічні події": астролог Росс попередив про найскладніший місяць 2023 року

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело