“Це містика”: Клопотенко знайшов у гімні Україні приховане пророцтво

За його словами, у версії українського гімну 1990-го року є передбачення того, що сьогодні відбувається в нашій країні

Повідомлення відомого українського кулінара Євгена Клопотенка ще більше вселяє надію на швидку перемогу України над путінськими окупантами.

Клопотенко проаналізував версію гімну України 1990-го року і виявив там приховане пророцтво з приводу нинішньої ситуації з російською агресією проти України. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Кулінар наводить частину тексту гімну:

“Вкотре прочитав повний текст гімну України (версія 1990 року). Тепер, коли він наклався на місяць війни, у мене немає слів. Подивіться уважно на текст і вдумайтеся у кожну літеру. І у першу строчку, до того, як її змінили на «ще не вмерла України і слава, і воля» у 2003. Це, виходить, пророцтво, яке збувається прямо зараз. І ми з вами є його свідками. Я навіть не знаю, як описати це відчуття. Мурахи. Дуже сильні мурахи. У мене, звісно, була підозра, що, ми, українці, – містична нація. Але ж це щось нереальне (про Чорнобаївку зараз ні слова, панове).

І от мені надумалося питання. А що відбувається з пророцтвом після того, як воно стається? Його змінюють на інше чи увічнюють? Тобто от є текст гімну. Він втілюється на всі 100%, а отже після перемоги нам треба шукати інший чи береги цей як символ і ще щільніше втирати у наш культурний код?

Внутрішньої відповіді для себе у мене немає поки що. Але очевидно одне: наш гімн є джерелом більшого могуття, ніж ми думали (чи я думав?). Цьом”, – пише Клопотенко.

Читайте також  "Укрзалізниця" видала своїм працівникам маски з паперових серветок: розгорівся скандал

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело